repair cafe

Repair Café weer open op 10 juli

Vanaf zaterdag 10 juli kun je weer terecht bij het Repair Café in het Creatief Centrum Nijmegen-Zuid om samen met vrijwilligers jouw kapotte spullen te repareren. Je neemt van thuis kapotte spullen mee (en indien aanwezig ook de gebruiksaanwijzing). Denk aan elektrische apparaten, fietsen, kleding, speelgoed, etc.. Een enthousiast team van vrijwillige reparateurs staat van 11.00 tot 14.00 uur klaar je te helpen bij het herstellen.

Gereedschap en in beperkte mate ook materiaal om de reparaties uit te voeren, zijn aanwezig. Hulp bij het repareren is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Zijn de benodigde onderdelen aanstaande zaterdag niet aanwezig? Elke tweede zaterdag van de maand kan iedereen met een kapot apparaat/fiets/speelgoed/kleding tussen 11.00-14.00 uur terecht bij het Repair Café in Creatief Centrum Nijmegen-Zuid.

Er mogen maximaal 25 personen binnen in het gebouw. Voorwaarde is dat mensen anderhalve meter afstand tot elkaar houden en mondkapjes dragen. Het kan voorkomen dat de reparatieruimte te vol is en je wordt gevraagd om in een andere ruimte te wachten tot je aan de beurt bent.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *