Kunst in alle vormen - zondag 15 mei 2022

Voorjaarsmarkt 15 mei
Kunst in alle vormen

Zondag 15 mei vind je in het gebouw en op de parkeerplaats van het Creatief Centrum Nijmegen Zuid kunst in alle vormen. Meld je aan voor een van de workshops en maak zelf kunst, woon een demonstratie bij en zie hoe kunst ontstaat, koop kunst die onze professionals hebben gemaakt tijdens de veiling, bekijk de kunst die onze deelnemers creëerden of loop gewoon eens rond om te kijken wat het Creatief Centrum Nijmegen Zuid jou aan contacten en creativiteit  te bieden heeft. 

 

 

Je bent van harte welkom! 

Programma

logo ccnz

Workshops

Om 12.00 uur en om 14.30 uur starten de workshops:

  • Ecoline op zeepsop 
  • Gelli plate 
  • Dikke dames pimpen
  • Dikke dames schilderen
  • Houten vogelhuisje assembleren en beschilderen
  •  Happy stones

In de meeste workshops is plaats voor 10 personen. Wil je zeker zijn van een plekje, reserveer dan direct. Maximaal 6 personen kunnen reserveren, de overige 4 (of 2) plekken zijn vrije inloop. Actieprijs € 10 per workshop per persoon.

workshop ecoline

Demonstraties

Vanaf 12.00 uur zijn er doorlopende demonstraties van onder meer tekenen/schilderen, boetseren, vilten en creatief allerlei.

Bij mooi weer is er buiten een demonstratie hout draaien.

boetseren

Markt

Doen wat je leuk vindt! Breien, abstract schilderen, werken met kralen, mokken stippen, cadeautasjes maken, diertjes vilten, diertjes uit speksteen halen, kaarten maken, tiffany, of ‘iets creatiefs met restmateriaal’, bedenk het maar. Op de markt kun je de creatieve creaties van onze deelnemers bekijken en kopen. De markt begint om 12.00 uur en duurt tot circa 18.00 uur.

glasfusen glas fusen

Veiling vanuit kunstmeesters

Onze ‘kunstmeesters’ (begeleiders van de groepen) zijn goed in hun werk. Niet alleen in het begeleiden maar ook in het zelf kunst maken. Iedere begeleider heeft een kunstzinnige achtergrond en meerdere jaren ervaring in het maken van kunstzinnige creaties. 

 

Om 15.00 uur is er een ludieke veiling waar je kunt bieden op de creatieve objecten van onze begeleiders. Alle stukken zijn uniek en handgemaakt.

Terras

Vanaf 12.00 uur is het terras geopend. Je kunt terecht voor een drankje, een hapje en gezelligheid.

cafe, sidewalk cafe, sidewalk-675219.jpg

Tentoonstelling

In het hele gebouw zijn werken van onze deelnemers te bezichtigen. 

    Ik ga akkoord dat mijn gegevens opgeslagen worden ten behoeve van de (aan)vraag in bovenstaand formulier.